خلاقیت، اندیشه های نو و روشهای تازه در برخورد با مسایل میباشد. اغلب انسانها به طور نسبی از این توانایی برخوردار هستند حتی افرادی که در سنین کودکی خلاقیتشان سرکوب شده باشد هنوز در نهاد خود از توانایی خلاقیت به صورت بالقوه برخودار هستند. انسان میتواند با اندکی تفکر، تدبر و آموزش محدودیتهایی را که خود در هر موقعیتی برای خویش فراهم کرده را بشناسد و آنگاه به تقویت نیروی خلاقیت در وجود خود همت گمارد در فهرست زیر برخی از ضروریات برخوداری از خلاقیت قوی آمده است.
- اندیشه وسیع و باز
- تجربه
- آزادی عمل
- نظم و انظباط
- دانش
- تکنیک ( استفاده از تکنیک های خلاقیت)
- کنجکاوی
- شادابی و نشاط
عوامل بسیار دیگری هم در ایجاد و تقویت خلاقیت موثر میباشند. خلاقیت دامنه وسیعی دارد و به مراحل آغازین یک طرح و پروژه یا موقعیت خاص منحصر نمیشود بلکه در تمامی مراحل هر طرح و پروژه حتی نابودسازی سیستمهای از کار افتاده نیز معنا و مفهوم خود را دارد.
یک سوال کلیدی و خلاقیت آفرین این است که در مورد هر چیزی حتی انسان سوال کنید چه استفاده یا کاربرد دیگری میتواند داشته باشد.
استاد الهی قمشهای میگویند برای ایجاد و تقویت خلاقیت روزانه 4 کار انجام دهید:
1- گوش دادن به موسیقی خوب
2- دیدن آثار معماری یا نقاشی
3- خواندن قرآن یا اشعار خوب
4- هر روز یک کار خوب انجام دهید فقط برای خوب بودنش
کسانی که با ریکی آشنایی دارند می توانند از تکنیک ها و سمبلهای خاص آن استفاده کنند تا آسان تر و سریع تر به هدف برسند.
همواره خلاق و موفق هستید
دکتر مطلب برازنده
معرفی کتاب
نام کتاب : متافیزیک و چشم سوم
مولف: دکتر مطّلب برازنده
چاپ اول: 1383
ناشر: انتشارات نوید شیراز
پیشگفتار کتاب:
با نزدیک شدن منظومهی شمسی به خورشید مرکزی، نیروی ادراک ذهنی انسانها افزایش مییابد. از آنجا که در آغاز یک عصر جدید قرار گرفتهایم، تصور میشود که بسیاری از رازهایی که تاکنون بر انسانها پنهان بوده است، در این زمان بر همگان آشکار خواهد شد. این امر مهم از طریق دستیابی به بُعد چهارم محقق میگردد، کسانی که نسبت به بُعد چهارم نابینا باشند، از این مقوله محروم خواهند ماند.
اشراف به ابعاد دیگر جهان هستی از طریق چشم سوم میسر میشود. افراد معمولی که فقط از چشم سر برای رؤیت استفاده میکنند، نسبت به متافیزیسینها که از تواناییهای چشم سوم بهره میگیرند نابینا محسوب میگردند. چشم سوم یک در، یک راه و یک روزنه به سوی نور و روشنایی است. بسیاری هستند که میخواهند دربارهی چشم سوم بیشتر بدانند. اینان طالبان واقعی دانش حقیقی هستند.
در این کتاب میخوانید:
مقدمهی حجتالاسلام انجوی نژاد، متافیزیک و چشم سوم، پیشگفتار، اسامی چشم سوم، مکان چشم سوم، تعریف چشم سوم، تاریخچه چشم سوم، اهمیت چشم سوم، عملکردها، فعالیتها و وظایف چشم سوم، ارگانهای مرتبط با چشم سوم، امواج مغزی و چشم سوم، نادیها و چشم سوم، عنصر و رنگ چشم سوم، تعادل و عدم تعادل چشم سوم، عوامل اثرگذار بر چشم سوم، فعال سازی چشم سوم، تکنیکهای فعال سازی چشم سوم، مراقبه چشم سوم، تمرینی از علامه طباطبایی، حفاظت از چشم سوم، ختم کلام، استفتاء از حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی
* * * * * * * *
نام کتاب: متافیزیک و شناخت روح
مولف: دکتر مطّلب برازنده – تینا قیصری
چاپ اول: 1384
ناشر: انتشارات نوید شیراز
در تاریخچه علمی کتاب آمده است:
کیفیت و چیستی روح، اثبات وجود روح، ارتباط با ارواح، فرافکنی و سفر روح از جملهی مباحث روحشناسی است، که در طول تاریخ علم، توسط دانشمندان متعدّد مورد تحقیق، پژوهش و مطالعه قرار گرفتـه است. وجـود ایـن مقـولات به کرّات توسـط دانشـمندان تأییـد گردیده است. دکتر رئوف عبید در کتاب « الانسان روح لاجسد » تاریخچهی روحشناسی و توجه به روح را از نظر فراعنه، هندوها، یونان و روم، فیلسوفان مسیحی و فلاسفهی اسلامی ارائه نموده است.
فلاسـفه و عرفـای مسـلمان در این زمینـه مطالعات و تحقیقات فراوان داشتهاند و دارای نظرات بسیار ارزشمندی میباشند. ابنسینا، ملاصدارا، شیخ مفید، سهروردی، فارابی، مولوی، خواجه نصیرالدین طوسی، ابن عربی، ابن رشد، امام فخررازی، اقبال لاهوری، ملا احمد نراقی، حاج ملا هادی سبزواری، حضرت امام خمینی(ره)، آیتالله حسنزاده آملی، علامه طباطبایی و حضرت آیتالله مکارم شیرازی از جمله دانشمندان صاحب نظر در این بحث میباشند.
در این کتاب میخوانید:
آشنایی با متافیزیک، متافیزیک در دانشگاهها، استفتاء، شناخت روح، تاریخچه علمی، آشنایی با انسان، آشنایی با روح، اثبات وجود روح، روح شناسی در قرآن، اهداف خلقت انسان، نسبت روح و جسم، خلقت ارواح و اجسام، نزول و صعود روح، ارتباط با ارواح، خلاصه کلام